Extra aandacht voor dierenleed

Geplaatst op zaterdag 23 april 2011 @ 10:14 , 508 keer bekeken

Spoedoproep 


1287334027_2_VTa3.jpegRed de zwerfhonden van Roemenië! 

Beste leden, 

Via deze weg willen we jullie allemaal vragen om massaal onderstaande petitie te tekenen en het vervolgens door te sturen naar alles en iedereen. 

In Roemenië dreigt namelijk een nieuwe wet te worden aangenomen die het massaal doden van zwerfhonden toestaat. Stichting VIER VOETERS doet een dringend beroep op Roemeense politici om deze wet geen kans te geven. Help de Roemeense zwerfhonden en teken vandaag nog de petitie via onderstaande link: 

https://www.secureconnect.at/4pfoten.org/protest/110407/index.php 

De hoorzitting is inmiddels uitgesteld tot na Pasen! Goed nieuws want dit geeft ons meer tijd om de boodschap te verspreiden en meer handtekeningen te verzamelen. De nieuwe wet die het afmaken van zwerfhonden toestaat mag geen doorgang vinden. Help daarom de petitie te verspreiden, elke stem telt! 

Klik hier voor meer informatie. 

1287334032_5_vNDZ.jpeg


En dan nog even: 

Diervriendelijk pasen! Welk eitje? 

Het is weer pasen en dat betekent eieren zoeken, eieren verven en eieren eten. Voor velen een gezellige tijd maar voor de kippen een ware hel. 

Ook dit jaar gaan er rond deze tijd weer miljoenen extra eieren over de toonbank. Eieren afkomstig uit de bio-industrie. De dieren worden onder de meest embarmelijke omstandigheden in veel te krappe ruimtes gehouden waar ze niet eens de vleugeltjes kunnen strekken. Daar mogen ze dan plusminus twee jaar hard werken, per stuk ruim 400 eieren leggen om uiteindelijk te eindigen als soepkip. 

Nederland telt 45 miljoen legkippen waarvan 19 miljoen kippen nooit het daglicht zullen zien. Tot aan hun dood zitten deze dieren, opeengepakt, dag in en dag uit opgesloten in legbatterijen, niet groter dan een A4tje. De scharrelkip heeft het niet veel beter, zij heeft ongeveer twee A4tjes tot haar beschikking. De grote heren achter de eierindustrie wil de consument graag doen geloven dat scharrelkippen lekker buiten scharrelen maar dat is grote onzin. Want ook de scharrelkip komt van haar leven niet buiten. 

Als consument heb jij het heft in handen! Stop deze afschuwelijke en wrede massa-industrie! 

Hieronder een lijstje wat duidelijkheid verschaft wat betreft het meest diervriendelijkste eitje. Hoe hoger het getal, hoe hoger het dierenleed. Ga daarom voor nummertje 0. 

1287444006_5_LFKq.jpeg


Check ook www.waardelozehaantjes.nl 


Fijne paasdagen! Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: